Forbrukslån
Forbrukslån

Det er mange forskjellige aktører, både banker og andre finansselskaper, som tilbyr forbrukslån i Norge, og det er store forskjeller vedrørende hvilke betingelser du kan få på ditt lån. Uansett, hvem tilbyr det beste forbrukslånet? Det er selvfølgelig ingen tvil om at det ikke er lett å svare på dette spørsmålet, men det finnes noen lånegivere som skiller seg ut, disse er etter vår mening yA Bank, GE Money Bank, Bank Norwegian mfl. Hvis en skal måle ulike lån uten sikkerhet opp mot hverandre, så er det gjerne effektiv rente en ser på, og det har vi gjort med de nevnte bankene!

Billige forbrukslån

Som du ser, effektiv rente på de billigste forbrukslånene ligger i gjennomsnitt på rundt 17,00%, dette er noen prosent lavere enn mange av konkurrentene. Alle bankene i oversikten under er kjente og sikre banker, så det skal i utgangspunktet være sikkert å låne penger fra dem, dette kan også være en viktig faktor for mange! Ønsker du mer informasjon om hvert enkelt lån eller bank, så kan du følge lenkene i tabellen, da kan du lese en fyldigere omtale!

Bank Lånegrense Effektiv rente*
yA Bank Kr 360 000 16,56%
GE Money Bank Kr 250 000 16,84%
Bank Norwegian Kr 400 000 17,00%

* Det er verdt å merke seg at den oppgitte effektive renten er den renten som banken vanligvis gir sine kunder ved et låneopptak på kr 65 000 betalt over 5 år. Har du god personlig økonomi, så kan du få lavere rente. På den andre siden, har du lav inntekt, mye gjeld osv., så kan du få høyere rente.

Hvilket lån er best?

Vi mener at yA Bank er den beste banken hvis du skal ta opp et lån uten sikkerhet, i tillegg kan de tilby gode betingelser på lønnskonto, sparekonto o.l., så det kan faktisk være fordelaktig å flytte hele ditt kundeforhold over til dem. Også GE Money Bank og Bank Norwegian tilbyr lav effektiv rente, så er du kun ute etter et forbrukslån, så bør også disse alternativene vurderes!