Forbrukslån
Forbrukslån

Skal du kjøpe deg en billig bruktbil? Da kan det ofte være vanskelig å få tradisjonell finansiering gjennom banken, ofte umulig, mange må da gjerne spare penger i månedsvis eller årevis for å ha råd til å kjøpe en bil kontant. Er du også i en situasjon hvor du ikke får et billån gjennom banken eller andre finansieringsselskap? Da kan et forbrukslån være løsningen for deg. Slike lån er uten sikkerhet, så pengene kan du bruke til hva du vil, blant annet å kjøpe bil.

Når bør du finansiere gjennom et forbrukslån?

Skal du kjøpe en dyrere bil anbefales det selvfølgelig ikke å bruke et forbrukslån (klikk her for å sammenligne forbrukslån) for å finansiere dette, som alle vet er renten på slike lån høye i forhold til andre lån, så da er det bedre å vente til du kan få et billigere lån gjennom banken. Skal du kjøpe en billig bruktbil til under 50 000 kroner er situasjonen en annen, da kan det kanskje svare seg å ta opp et slikt lån, men dette avhenger av hvilken situasjon du er i og hvor raskt du trenger en bil!

Hvem tilbyr forbrukslån?

Det er mulig å få et forbrukslån på dagen, så trenger du rask finansiering til ditt bruktbilkjøp er dette den raskeste løsningen, men som nevnt, ikke den billigste. Mange norske banker og uavhengige finansinstitusjoner tilbyr slike lån, anbefalte forbrukslån er fra GE Money Bank, yA Bank, OPP Finans, Bank Norwegian, Online24-lånet, FolkeLånet, Real Finans og Santander.