Forbrukslån
Forbrukslån

Er du på utkikk etter et billig forbrukslån? Da kan kanskje GE Money Bank eller yA Bank hjelpe deg, dette er banker som har spesialisert seg på lån uten sikkerhet, og de har hundretusenvis av (fornøyde?) kunder. Når du skal velge forbrukslån (sammenlign norske forbrukslån på denne siden), så er du sikkert ute etter de beste betingelsene, og dette kan disse to bankene gi deg, de tilbyr nemlig forbruksfinansiering med lav effektiv rente. Uansett, før du bestemmer deg for hvilket lån du skal velge, så er det viktig at du sjekker en del ulike banker først, for det er faktisk tusenvis av kroner å spare hvert år på å velge det billigste lånet!

GE Money Bank

GE Money Bank har du kanskje hørt om før? De har nemlig over 300 000 kunder bare i Norge. Uansett, gjennom denne banken kan du få et billig forbrukslån, dette fordi effektiv rente i skrivende stund er 16,85% per år (ved et låneopptak på kr 65 000 nedbetalt over 5 år), i sammenligning med mange andre låneinstitusjoner, så er dette billig! Det er også verdt å legge merke til at etableringsgebyret er 1% av lånesummen og at termingebyret er kr 45, men dette er jo innbakt i den effektive renten, så det er ikke viktig for deg!

yA Bank

yA Bank er en ganske ny aktør, og de opererer kun på Internett. Så skal du ha et forbrukslån gjennom denne banken, så må lånet bestilles på nett. Effektiv rente på et usikret lån gjennom yA Bank er i skrivende stund 16,56% (ved et låneopptak på kr 65 000 nedbetalt over 5 år), så dette må karakteriseres som et billig forbrukslån. Etableringsgebyret er kr 900 og termingebyret er kr 30, så disse gebyrene er relativt like som det mange andre banker tilbyr, men legg først og fremst merke til den effektive renten, dette er den viktigste faktoren!