Forbrukslån
Forbrukslån

Når bankene skal låne ut penger krever de sikkerhet i bolig eller bil slik at de kan sikre seg mot folk som eventuelt ikke betaler tilbake pengene. Det vil si at et forbrukslån uten sikkerhet stiller ingen krav til dine eiendommer, men banken står allikevel fritt til å sette andre krav til deg som person.

Vanligvis vil banken kreve at du har en minimum årsinntekt på noen hundre tusen og er godt over myndighetsgrensen. Noen sjekker også at du ikke har annen gjeld. Renten vil ofte være dyrere for forbrukslån uten sikkerhet, men vi hjelper deg å finne beste forbrukslån uten sikkerhet.

Låne uten sikkerhet hos yA Bank

Ett av de mest populære lånene i Norge er hos yA Bank. Dette er nok fordi de har markedets laveste rente som gjør de til beste forbrukslån uten sikkerhet. I tillegg er termingebyret på lave kr 30, mens den faste prisen på kr 900 for å opprette et lån ikke er så alt for ille. Nedbetalingstiden på maksimalt 12 år vil nok hjelpe mange som skal låne summer opp mot kr 360 000.

Pengene du låner hos yA Bank kan du bruke til hva du vil. Dog må du ha oppfylt noen krav, til tross for at lånet ikke krever sikkerhet. Du må være fylt 23 år, du må tjene minst kr 200 000 i året og du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger. Oppfyller du disse kravene, så vil vi si at dette er landets beste forbrukslån for deg.