Forbrukslån
Forbrukslån

Behov for mye penger – kanskje uten å måtte stille sikkerhet? Du får neppe et lån på opp mot kr 300 000 uten å ha en middels høy årsinntekt, men de beste forbrukslånene i dag kan tilby lav rente og ingen sikkerhet. Vi tar en titt på de lånene som gir deg skyhøye lånesummer på dagen – men samtidig også tilbyr deg god rente og trygge lånevilkår.

Lån mye hos OPP Finans

OPP Finans er et selskap underlagt Gjensidige lar deg låne opp mot kr 350 000 uten at du trenger å stille bil eller bolig som sikkerhet. De krever dog at årsinntekten din er på minst kr 200 000, samt at du ikke har noen inkassosaker på deg. Renten er på 17,00% og er svært konkurransedyktig, slik at dette er et av de beste forbrukslånene.

Lån like mye hos Bank Norwegian

Internettbanken fra flyselskapet tilbyr deg opp mot kr 350 000 i forbrukslån, også her uten sikkerhet. Renten er noe høyere med 17,80%, men selskapet tilbyr deg opp til ett år med rentefritak. Også hos  Bank Norwegian er kravet om årsinntekt på kr 200 000.

Lån mest hos yA Bank

For deg som er på utkikk etter et lån med høy lånegrense er yA Bank helt klart det beste forbrukslånet. De strekker seg litt ekstra og tilbyr deg kr 360 000 uten sikkerhet. Samme krav gjelder også her – minst kr 200 000 i årsinntekt og ingen betalingsanmerkninger.