Forbrukslån
Forbrukslån

Med et kredittkort betaler du kun renter på de pengene du velger å bruke. Du har alltid for eksempel kr 50 000 disponibelt, men du betaler ikke renter før det har gått 45 dager – og da bare på den summen du har brukt. Hva om det samme kunne ha vært aktuelt for lån – da hadde det ikke vært vanskelig å finne beste forbrukslån. Da kan vi fortelle deg at det finnes ett lån som har tatt dette steget, og lar deg låne store summer, og kun betale renter på de pengene du bruker.

Innovativt fra Online24

Du får med Online24-lånet en lånegrense på kr 250 000, uten sikkerhet, og du kan bruke pengene på hva du vil. Betale ned gammel kredittkortgjeld? Du betaler uansett kun renter på den kreditten du velger å bruke. På denne måten kan du alltid ha penger disponibelt, og betale ned litt og litt underveis.

Verdt å merke seg er at renten bestemmes utfra din personlige økonomi, men gjennomsnittlig er den effektive renten på 19,74%. Det betyr at lånet kan bli noe mer kostbart enn de beste forbrukslånene på markedet, men det har allikevel så unike muligheter at det kan være verdt å prøve.