Forbrukslån
Forbrukslån

Grovt sett kan man dele forbrukslån opp i tre forskjellige størrelsesordener. Mini-lån er en egen kategori som strekker seg fra lån på kr 1 000, til lån på kr 10 000. Disse lånene er gjerne relativt dyre, siden månedlige gebyrer og etableringsgebyr driver den effektive renten i været. Deretter følger mellomstore lån, som vi skal se nærmere på her. De ligger i størrelsesordenen fra ca. kr 10 000 til kr 50 000. Store forbrukslån som følger over dette, har gjerne mer papirarbeid med seg, og kredittvurderingen blir gjerne mer utslagsgivende. Er summen under kr 50 000, tilbyr selskapene gjerne en pakkeløsning med flat rente til de fleste som blir funnet kredittverdige.

I jakten på disse forbrukslånene lønner det seg å bruke en finansagent

For forbrukslån i kategorien ‘mellom kr 10 000 og kr 50 000’ finnes det et bredt utvalg, og neste alle de gode selskapene som vi presenterer i våre tester og beskrivelser, har tilbud for den som er ute etter et slikt lån. Derfor er det meget lurt å benytte seg av en finansagent for å gjøre letingen enklere.

Hva bør du vite om finansagenter?

Letingen etter et forbrukslån går raskere med en finansagent

Det finnes også mange gode finansagenter. Blant de beste, som gir deg svar fra en mengde banker finner vi aktører som Lendo, CompareKing, og Zen Banking. Bruk gjerne flere finansagenter når du jakter på det beste lånet. Tjenesten er nemlig gratis og uforpliktende, så det eneste du har å tape er noen minutter for å fylle ut ekstra søknader. I løpet av noen timer kan du sitte med rundt 20 svar eller mer, og du kan velge det beste alternativet.

Slik velger du best forbrukslån.