Axo Finans forbrukslån
Axo Finans forbrukslån

Axo Finans er en finansagent. Dette betyr at selskapet formidler gunstige lån. De hjelper søkere med å finne den banken som kan gi søkeren de beste betingelsene markedet kan tilby søkeren. Selskapet er derfor ikke en bank i seg selv, men et effektiviserende mellomledd, som sparer søkerne en del tid. Vanligvis sparer selskaper som Axo Finans også lånekunden en del penger, siden de hjelper til med å finne de beste rentebetingelsene for forbrukslån som markedet har å by på.

Betingelser for å søke om forbrukslån hos Axo Finans

I motsetning til andre selskaper har ikke Axo Finans andre alders-betingelser, for søkeren, enn at søkeren må være myndig. Det som alltid er viktig når man søker om forbrukslån er også at man ikke har noen aktive inkassosaker mot seg, eller at man har betalingsanmerkninger. Det er også et krav at man enten er norsk statsborger, eller at man har vært bosatt i Norge i mer en tre år. Søknadskjema fyller du ut på selskapets hjemmeside, og bruk av BankID lar resten av prosessen gå meget raskt. Tilbudene fra de forskjellige bankene kommer gjerne i retur den påfølgende virkedagen, og hvis man har fått godkjennelse, så er det kun snakk om dager, får pengene er på konto.

Gode betingelser for forbrukslån

Den effektive gjennomsnittsrenten for forbrukslån fra Axo ligger på 15,84%, for et låneeksempel på kr 65 000 over fem år. Dette er ganske lavt til sammenlikning med andre tilbydere. Maksimalbeløpet er foruten dette på kr 400 000. Du kan bruke pengene slik du selv ønsker. Gebyrer som en inkludert i den effektive renten, er et månedlig termingebyr på kr 45, samt et etableringsgebyr på kr 950. Vi anbefaler Axo Finans som en av de beste tilbyderne av forbrukslån på markedet.