Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes mange gode grunner til å jakte på et større forbrukslån. Den som har pådratt seg en stor gjeld, enten med kredittkort, eller med mange små forbrukslån, gjør lurt i å refinansiere gjelden. Dette er en mulighet til både å spare inn penger på gebyrer, men også til å få en lavere nominell rente. Man kan ende opp med å spare seg en del utgifter.

Store forbrukslån kan brukes til andre ting

Firma som Bank Norwegian eller OPP Finans tilbyr store forbrukslån. Hos disse to er maksimalt lånebeløp på kr 500 000. Lånet er selvfølgelig usikret, og det betyr at det kan brukes til det man ønsker. Mange som er ferske på boligmarkedet bruker et forbrukslån til å dekke egenandelen på boliglånet. Andre vanlige måter å bruke et slikt stort lån på, er at man møblerer den nykjøpte leiligheten, etter at det er blitt litt slunket i kassa med de store utgiftene som et boligkjøp innebærer. Mulighetene for bruk er ubegrenset.

Det er enkelt å søke

Både Bank Norwegian og OPP Finans gir deg muligheten til å søke online. Dette er praktisk og raskt. Du kan forvente å få svar på dagen. Med store summer sjekker bankene vanligvis litt ekstra, og det kan hende søkeren må vente i noen dager, eller at søkeren må ettersende noe ekstra dokumentasjon digitalt. Når den delen er overstått, kan låneavtalen signeres med BankID, og summen overføres til konto. På våre sider presenterer vi mange av de beste tilbyderne av forbrukslån som finnes i bransjen. Ta deg gjerne tid til å se gjennom tilbudene og sammenlign de forskjellige svarene du får fra bankene, slik at du finner ditt beste forbrukslån.