Forbrukslån
Forbrukslån

Som du helt sikkert vet, så er det mange som tilbyr forbrukslån på det norske markedet, men hvilket lån er best? Og hvilke kriterier legges til grunn når en skal finne “Norges beste forbrukslån“? Spørsmålene er enkle, svarene er derimot litt opp til deg selv, dette fordi alle har forskjellige behov. Noen ønsker for eksempel lavest mulig rente, mens andre kanskje trenger muligheten for avdragsfrie måneder. Uansett, vi har snoket litt rundt, og funnet noen fleksible og billige forbrukslån!

GE Money Bank

GE Money Bank er en ganske kjent bank innen forbruksfinansiering, de har nemlig over 300 000 kunder i Norge, og de kan tilby både kredittkort og ulike lån uten sikkerhet. Uansett, gjennom GE Money kan du låne opp til kr 250 000, og effektiv rente er ganske “lav” på dette lånet, den er nemlig på 16,84%. Det er svært enkelt å bestille et forbrukslån fra GE Money Bank på nett, dette siden søknadsskjemaet kun har 10(!) felt som må fylles ut, deretter vil banken kontakte deg per telefon med et eventuelt lånetilbud. Den lave renten gjør at dette lånet er en kandidat til tittelen “Beste forbrukslån”.

yA Bank

yA Bank er en ganske ny såkalt Internettbank, de startet nemlig opp i 2006, men de har allerede utmerket seg som en svært billig bank. Og denne banken er ikke bare billige på innskuddsprodukter, boliglån o.l., de tilbyr også gode betingelser på forbruksfinansiering som kredittkort og lån uten sikkerhet. Et forbrukslån fra yA Bank er en god kandidat til utmerkelsen “Beste forbrukslån”, dette siden lånet har en effektiv rente på 16,56%.

Andre kandidater

Det finnes selvfølgelig andre kandidater til tittelen “Beste forbrukslån”, for eksempel, så kan Santander tilby et lån uten sikkerhet med effektiv rente på 17,99% pluss mulighet for inntil to avdragsfrie måneder i året. Eller kanskje Online24-lånet, dette er en slags kreditt, som du kan bruke som du vil, og du betaler ikke rente på kreditt som ikke er brukt. Bank Norwegian kan også tilby et forbrukslån med gode betingelser!