Forbrukslån
Forbrukslån

Vår favoritt kan vi presentere umiddelbart – for det er lånet fra Bank Norwegian! Enkelt og greit fordi at dette er et forbrukslån du kan bruke på hva du vil, de har svært gunstige betingelser og det er tilgjengelig for tilnærmet alle over 18 år.

Enkelt og greit

Bank Norwegian stiller ikke krav som gjør det vanskelig å få tatt opp et forbrukslån. Du behøver kun å være fylt 18 år og ha en skattbar inntekt – deretter er det bare å søke! Så lenge du ikke har noen inkassosaker mot deg så blir søknaden innvilget umiddelbart – og pengene dukker opp på konto få dager senere. Det er rett og slett så enkelt at vi nesten er forelsket i dette lånet.

Og med gode betingelser

I tillegg har lånet gode muligheter. Du kan ta opp hele kr 350 000 dersom inntekten din er høy nok, og du får hele 15 år på å betale ned. Den effektive renten på 17,80% er ikke den beste, men med et så lett tilgjengelig lån vil det absolutt være verdt det for mange.

Hver termin betaler du kun kr 30 for hver innbetaling, mens etableringsgebyret er på faste kr 950. Perfekt for den som skal låne store summer og har behov for svar umiddelbart – vi anbefaler et forbrukslån (sammenlign ulike lån på forsiden) fra Bank Norwegian!