Bank Norwegian forbrukslån
Bank Norwegian forbrukslån

Dersom du er ute etter et stort forbrukslån er Bank Norwegian en av bankene du burde søke hos. Norwegian var en av de første til å øke lånegrensen for usikrede forbrukslån helt opp til en halv million kroner. Som andre banker stilles det ingen krav til hva pengene går til, så lenge formålet er i henhold til norsk lovgivning.

Krav for å få forbrukslån

Kravene for å få forbrukslån fra Bank Norwegian er at du er over 18 år, at du har registrert inntekt og er norsk statsborger. I tillegg forventes det at du har ordnet økonomi, Det vil si at du ikke har registrerte betalingsanmerkninger eller inkassosaker hengende over deg. Selv om du møter disse kravene, er det ikke sikkert du får låne det maksimale beløpet på en halv million uten sikkerhet. Banken vil vurdere dette ut i fra din tilbakebetalingsevne. Derfor hender det at noen for eksempel søker om å få låne kr 200 000, men tilbys å låne kun kr 100 000 fordi banken mener personen vil få problemer med å tilbakebetale alt.

Rentebetingelsene hos Bank Norwegian

Rentebetingelsene dine på et stort forbrukslån fra Bank Norwegian blir fastsatt individuelt for hver enkelt søker. I dag ligger de laveste nominelle rentene du kan få på denne typen lån uten sikkerhet, på rundt 7-8%. Med god kredittscore, kan man nærme seg dette nivået. De fleste betaler riktignok mer enn dette, fordi økonomien deres ikke er god nok. I tillegg betyr lånestørrelsen en del. Smålån er normalt dyrere enn store lån når det gjelder renter. Renteeksempelet som banken oppgir er kun retningsgivende. For å finne ut hvilke rentebetingelser du vil få, sender du inn en uforpliktende søknad.