Bank Norwegian forbrukslån
Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian er en relativt ny aktør på det norske lånemarkedet, men banken har allerede blitt en stor aktør innen forbrukslån, mye skyldes at lånene som tilbys har gunstige betingelser, samt mulighet for lang nedbetalingstid på opptil 15 år. Normal effektiv rente er i skrivende stund 17,80% p.å., dette er ved låneopptak på 65 000 kroner, nedbetalt over 5 år.

Enkel søknadsprosess hos Bank Norwegian

På hjemmesidene til Bank Norwegian kan du enkelt søke om et forbrukslån, prosessen er svært enkel (2 steg), blant de enkleste på markedet, kun slått av GE Money Bank (1 steg med 9 punkter). Du fyller ut en søknad hvor du oppgir din økonomiske status o.l., du er så nødt til å signere med BankID, deretter vil du få svar umiddelbart. Om søknaden bli innvilget kan du ha pengene på konto allerede om senest to virkedager!

Lån opp til kr 350 000

Gjennom et Bank Norwegian forbrukslån kan du låne fra 5 000 kroner til 350 000 kroner, pågrunn av at slike lån er uten sikkerhet kan du bruke pengene på hva du vil, uavhengig av om det er å surfing på Hawaii som frister, eller du rett og slett ønsker litt mer økonomisk frihet. De fleste bruker nok slike lån til fornuftige ting, som å pusse opp huset eller hytta, det er jo viktig å huske på at pengene skal betales tilbake.

Bank Norwegian tilbyr også kredittkort

I tillegg til forbrukslån, tilbyr Bank Norwegian også et kredittkort, dette kortet får gode anmeldelser blant kritikerne. Kredittkortet, kalt Norwegian-kortet, fungerer som et slags reisekredittkort, gjennom bruk får du blant annet poeng som kan brukes til å betale for flyreiser hos flyselskapet Norwegian. Er du usikker på om du trenger et forbrukslån? Da kan kanskje dette være et alternativ for deg!