Forbrukslån
Forbrukslån

Å finne et godt forbrukslån er viktig. Lånets betingelser og rentenivå må passe med privatøkonomien din. Dermed bør du finne et lån som gir deg akkurat det du trenger, om lånet er lite eller stort. Slik velger du best forbrukslån. Vi har sett på to utlånere, av de du finner her hos oss, hvor du kan låne uten sikkerhet.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er internasjonalt kjent og tilbyr flere banktjenester enn kun lån. Forbrukslån fra denne banken har en maksimal långrense oppad på kr 350 000. Rentene kan variere blant annet utfra kredittsjekken, men et lån på kr 65 000 har en effektiv rente på 16,07%. Maksimal nedbetalingstid er hele 15 år. Lån opptil kr 70 000 har ingen gebyrer, mens lån over dette har etableringsgebyr på kr 950. I tillegg kommer termingebyrer på disse lånene på kr 75. Er du nødt til å utsette betaling en måned kan du betale kr 245 og slippe betaling, men vær obs på at renten løper og beløpet blir lagt til på resterende lån.

OPP Finans

OPP Finans er en nykommer, men har på rask tid blitt godt kjent av markedet. Her har du også mulighet til å låne maksimalt kr 350 000. Forbrukslån fra denne utlåneren gir mulighet til 15 års nedbetalingstid avhengig av lånebeløp. OPP Finans har etableringsgebyr på kr 175, og i tillegg legges det på 1% av lånebeløpet. Det vil for et lån på kr 100 000 tilsi kr 1000 i tillegg på etableringsgebyret. Lån på kr 65 000 vil hos denne utlåneren gi en effektiv rente på 16,70%. Kredittsjekk, lånebeløp og nedbetalingstid vi også være avgjørende for renten, så den kan variere.