Forbrukslån
Forbrukslån

Store summer kan lånes hos flere banker, men du vil gjerne ha det lånet som gir deg de beste betingelsene, som lav rente og lave gebyrer. Vanligvis er lånegrensen for de anbefalte forbrukslån på mellom kr 250 000 – 350 000, men totalkostnaden kan bli forskjellig avhengig av hvilket lån du velger. Vi sammenligner to av de store lånetilbyderne på markedet slik at du kan velge riktig når du skal ta et stort lån.

Krav for å låne mye

Siden disse lånene er uten sikkerhet stiller bankene krav til deg som skal låne høye summer. Hvor strenge de er varierer, men GE Money Bank krever for eksempel at du er fylt minst 25 år, har en fast årsinntekt på minst kr 200 000, er i fast jobb og ikke har noen betalingsanmerkninger. Bank Norwegian på sin sid er noe lettere, og krever bare at du er en norsk 18-åring eller eldre og har en registrert inntekt.

Lån 350 000 kr

Vi vil trekke frem det gode lånet fra yA Bank dersom du skal låne mye penger. Etableringsgebyret her er på faste kr 950, noe som lønner seg ved et stort lån. Termingebyret er på lave kr 30, og renten kun 16,56%. Som alternativ kan du låne like mye hos OPP Finans med en rente på 17%, men her er termingebyret på kr 50, samtidig som etableringen vil koste deg hele 1% av lånesummen, pluss kr 175.