Forbrukslån
Forbrukslån

Du har helt sikkert fått med deg reklamer både på TV og Internett for en hel del ulike forbrukslån. Ikke la deg friste til å ta et dårlig og dyrt lån – sjekk heller med oss som kjenner markedet slik at vi kan anbefale deg et billig forbrukslån. Lave renter, lang nedbetalingstid og lave gebyrer er avgjørende for at vi går god for et lån, slik at du som kunde garantert blir fornøyd.

Best i test – yA Bank

Det populære lånet fra yA Bank har vist seg å være nordmenns favoritt – og vi må si oss enige. Med markedets laveste rente blir dette et svært billig forbrukslån. 16,56% prosent effektiv rente gjør at du kan spare opp mot kr 6 000 på mellomstore beløp som betales ned over fem år.

Banken kan også stille med en nedbetalingstid over 12 år, noe som er i toppsjiktet når det kommer til lån av denne typen. Termingebyret på kr 30 er også markedets laveste, slik at du skal lete lenge etter å finne et så billig forbrukslån noe annet sted.

yA Bank fokuserer på deg som vil låne mye penger. Lånegrensen er på hele kr 360 000. Med et etableringsgebyr på kr 900 vil vi påstå at det ikke lønner seg å låne mindre summer enn kr 50 000 – her gjelder det å låne stort.