Aconto Capital forbrukslån
Aconto Capital forbrukslån

Det er etter hvert dukket opp mange finansagenter, og det kommer nok flere til. Å bruke en finansagent for å finne et forbrukslån sparer deg for tid, og du trenger kun bestemme deg for hvilket tilbud du vil gå for. Aconto er en av disse og her finner du tilbud vel så gode som hos andre, og det uten kostnader for deg.

Aconto

Denne finansagenten samarbeider med en god del banker. Velger du å søke et forbrukslån via Aconto kan du motta hele 10 tilbud på lån. Det vil med andre ord si at Aconto samarbeider med så mange som 10 banker. Blant annet Komplett Bank og yA Bank finner du på denne lista. Via Aconto kan du få forbrukslån helt opptil kr 400 000, og med en nedbetalingstid opptil 12 år. Det er opp til deg hva du velger å bruke pengene til, og du har dermed også muligheten til å få refinansiert annen gjeld. Når du har sendt en søknad sitter flere saksbehandlere og velger de bankene som kan gi deg det beste tilbudet, utfra din økonomi. Allerede etter noen få timer vil du ha fått svar på søknaden.

Å få forbrukslån hos Aconto

Det er enkelt å søke lån fra Aconto. Du fyller inn søknaden om forbrukslån online, og sender inn. Pass på at du fyller nøye inn de opplysningene du blir bedt om. Deretter blir søknaden din vurdert og sendt inn til de bankene Aconto mener passer for deg (som faktisk kan være alle 10 bankene). Det er greie vilkår for lånet. Er du fylt 21 år, har ingen betalingsanmerkninger og årsinntekt fra kr 200 000 holder det. Låneeksempler fra Aconto viser at du kan få et godt forbrukslån med en gunstig rente. Kr 65 000 i lån ligger på en gjennomsnittlig eksempelrente på 18,92%, nedbetalt over 5 år.